Yüzme Havuzunda Yengemin Seksi Bedeni Beni Azdırdı

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Yine Salı günüydü. Bu her hafta olduğu gibi yüzme havuzu anlamına geliyordu.

2893_3297_im-schwimmbad_k.jpg

Ama bu sefer her şey farklı olmalı. Seni orada birçok kez görmüştüm. Maalesef onunla konuşmaya cesaretim olmadı. Kart makinesinin başında dururken bile onu tanıma ve hatta belki ona dokunma düşüncesiyle içim ısındı ve üşüdüm. Duş aldıktan sonra kıyafetlerimi çıkarıp mayomu giyip kapalı havuza girdiğimde nabzım inanılmaz derecede yükseldi. Hızlıca tüm salonu geniş gözlerle taradım. Ama ne yazık ki onları keşfedemedim. Kısmen heyecanlı ve hayal kırıklığı içinde suya girdim ve biraz normal görünmeye çalıştım.
Yüzerken sakince etrafıma baktım. Ama gördüğüm tek şey 'çöp'tü. Peki amaç ne? Sadece seni tanımak için geldim. Ama şimdi ben buradaydım ve SEN? Neredeydi? Yine de gelir miydi? Acaba... Ama daha fazlasını düşünemedim. Kızların soyunma odasının kapısı açıldı ve orada KADIN duruyordu... Büyük ve sıkı göğüslerini zorlukla içine alan seksi mavi bikinisini yine giymişti. Üstelik poposunu daha da büyük gösteren dar külotu. Açık renkli, omuz hizasındaki saçları her erkeği çıldırtabilecek şekilde vücudunu vurguluyordu. Yavaş yavaş havuzun kenarındaki küçük merdivenden aşağı indi ve yavaşça suya kaydı, ben de gözlerimi ondan bir an olsun ayırmadım. O yüzerken ona nasıl hitap edeceğimi dikkatlice düşündüm. Ama o neydi?!?! Bana gülümsedi mi, yoksa yanılmış mıydım? Hayır, tekrar bana baktı. “Artık bu bana yeter, onunla konuşacağım” diye düşündüm kendi kendime. Yavaş yavaş, bir sinek kuşunun nabzıyla havuzun kenarından suya kaydım. Ve yavaşça ona doğru yüzdüm. "Merhaba, benim adım Michael." Dostça bir ifadeyle dedim. "Benim adım Sabine," diye yanıtladı ve baştan çıkarıcı öpülesi dudaklarıyla gülümsedi. "Birkaç kez buraya geldin ve her zaman gizlice beni izledin... değil mi?" dedi aniden ve eskisinden daha da fazla gülümsedi. Aniden ne kadar parlak kırmızı olduğumu fark ettim ve utançla söyleyebildiğim tek şey "Evet..evet" oldu.
"Ne kadar tatlı, gerçekten kızarıyorsun. Ama endişelenme, sana daha önce birkaç kez baktım." Şimdi tamamen hayrete düşmüştüm. BU dışında her şeyi bekliyordum. Yavaş yavaş sakinliğime kavuştum ve ona şunu sordum: "Peki? Şu ana kadar beni nasıl buldun?" "Bunu sana burada yüksek sesle söyleyemem. Bütün bu yabancıların önünde!" Ve yine o tatlı gülümsemesi. O ağız; dudaklarının tadına bakmayı çok isterdim. Yavaş yavaş banyodaki ışık dalgalarının onu giderek daha fazla bana doğru sürüklemesine izin verdiğini fark ettim. Muhteşem ağzı yavaşça açıldı ve bana yaklaştı. Kafamın içinde "Sanırım zihinleri okuyabiliyor" ifadesi parladı. Ben de ona giderek daha da yaklaştım. Uzun, derin bir öpücük paylaştık, dili sanki av arayan bir yılanmış gibi ağzımın içinde kıvrılıyordu. Sol elimle yavaşça sırtını okşadım. Diğer elimi güzel saçlarının arasına soktum ve başını yavaşça bana doğru ittim.
Ağzımız yüksek sesle şapırdıyordu. İnanılmaz derecede erotik bir sesti. Elimle sırtını okşamaya devam ederken yavaşça inlemeye başladı - hayır, bu bir inilti değildi, sessiz, uzun ve derin bir mırıltıydı, bir kedi gibi. Bir süre sonra birbirimizi bıraktık ve birbirimizin gözlerine derin derin baktık. İkimiz de ne istediğimizi hemen biliyorduk. Kapalı havuzda sessiz bir köşe aradık ve birlikte çocuk havuzunda kaybolmaya karar verdik. Burada bu kadar çabuk rahatsız edilmeyeceğimizi kesinlikle biliyordum. Sabine'in elinden tuttum ve birlikte sudan çıkıp merdivenlerden yukarı çıktık. Kalbim küt küt atıyordu, olacakları tahmin ediyordum. Uyumadan önceki geceler boyunca bu anın gelmesini bekledim, hatta bunun için dua ettim. Artık hayatımda ilk kez bir kadınla seks yapacaktım. Düzeltme: Güzel bir kadınla. Hızlı adımlarla çocuk havuzuna doğru yürüdük. Benim gibi onun da bunu istediğini biliyordum. Normal bir şekilde yürümek ve kaçmamak için kendimizi zar zor kontrol edebiliyorduk. Birkaç adım daha attıktan sonra hamam ziyaretçilerinin görüş alanından çıktık. Kendimizi suya attık ve hayvanlar gibi birbirimize saldırdık.
Onu sanki ele geçirilmiş gibi öptüm ve Sabine de aynı yoğunlukla karşılık verdi. Etrafımızdaki her şeyi unuttuk ve birbirimizi giderek daha çok okşadık. Elimi yavaşça kıçına indirdim ve kuvvetli bir şekilde yoğururken aynı zamanda kıçını yanaklarından ayırdım. Bir süre sonra mayosunu iç dudaklarının arasından geçirdim ve Sabine'i yakından izledim. Gözlerini kapattı, ağzını açtı ve giderek daha yüksek sesle inlemeye başladı. Ne kadar ateşli olduğunu sadece hayal edebiliyordum. Ona baktım ve kalçalarının berrak, ılık suda ileri geri sallandığını gördüm. Ayrıca tek bir kasık kılının olması gerekmediğini de fark ettim. Tamamen keldi. Bunu daha yakından test etmek istedim ve elimle mons pubis'ini kısaca okşadım. Evet, tıraş edilmişti, buna hiç şüphe yoktu. "Lütfen durma, beni okşamaya devam et," diye duydum ağzından hararetli bir şekilde. Ona iyilik yaptığım için mutluydum. Klitorisi taş gibi sertti ve am dudakları aşk suyuyla doymuştu. Bu hala suyun altında bile hissedilebiliyordu.
2893_3299_im-schwimmbad_k.jpg

"Daha fazla dayanamayacağım. Seni şimdi itmek istiyorum" dedim ve artık büyük olan penisimi ortaya çıkardım. "Artık nihayet bacaklarımın arasında sert bir şeye ihtiyacım var" diye yanıtladı Sabine ve mağarasını tamamen açığa çıkaracak şekilde mayoyu bacaklarının arasına itti. Artık yavaş yavaş ona yaklaşıyordum. Zaten penisimin ucunda onun amını hissedebiliyordum ve giderek daha da sıcaklaşıyordu. Çok yavaş bir şekilde tam olarak başladım ve ileri doğru ilerledim. Bira bardağımın etrafındaki duvarlar genişleyip ona yapışırken yavaş yavaş mağarasına gömüldüğümü hissettim. "Ohhh - evetsss, başarıyorum - Uhhhhahhh .....", durakladı. Nefesi kesildi, gözleri kapandı ve ağzı sonuna kadar açıldı. Vajinası kelimenin tam anlamıyla taşmıştı. Sıcak meyve suları penisimi ıslattı ve daha da zorlaştırdı. Ağır nefes almasından ilk orgazmının çok da uzun sürmediğini anladım.
Biraz daha ilerde penisim onu deliyor ve amcığı seğiriyor ve sanki büyük bir pompaymış gibi tükürüyor. Bu harika duygu benim de gelmemi sağladı ve aletimi sonuna kadar iterken tohumumu rahim ağzına doğru fırlattım. Cinsel organlarımız aynı anda pompalandı. Ben bir süre aletimi onun içinde tutarken bitkin bir halde birbirimize sarıldık. İlk defa tohumumu bir kadına enjekte ettim. Bu muhtemelen hayatımın en güzel anıydı. Bakalım bundan sonra ne olacak: BU GECE...!