Üvey kızkardeş prezervatifsiz sikişip hamile kaldı
Annemle babam bize hafta sonu orada olmayacaklarını ve kendi başımıza olacağımızı söylediğinde bir Cuma öğleden sonrasıydı. Ben (21 yaşındayım) küçük üvey kız kardeşim Laura'ya (18 yaşına yeni girdi) bakmam gerekiyordu, böylece o aptalca bir şey yapmasındı. Parti vb. yapmamalıyız. Anne-babamız gittikten sonra üvey kız kardeşim binicilik kıyafetlerini giyip oturma odasına geldi. Tükürüğümü kaybettim. Onu daha önce hiç binicilik kıyafetleri içinde görmemiştim. Dar pantolonu balon poposuna harika bir şekilde yapışmıştı. Görünüşümü ve ayrıca pantolonumdaki küçük bir şişkinliği fark etti ve sırıtmak zorunda kaldı. Seninle dalga mı geçiyorum, ağabey? Utanarak aşağıya baktım. Üvey kız kardeşim sırıtmaya devam etti ve titreyerek oturma odasından çıkıp ata binmeye gitti.
Üvey kız kardeşim geri döndüğünde ben hâlâ oturma odasında oturup küçük bir bira içiyordum. İşte yine buradayım kardeşim. Ona baktım ve yanıma gelmesi için el salladım. Yanıma geldi ve onu kucağıma alıp yanımdaki kanepeye yatırdım. Güldü ve ben onu biraz gıdıklamaya başladım. Bunu yaparken burnumla elbiselerine yaklaştım. Üvey kız kardeşimin at kokusunu ve aynı zamanda onun kokusunu duydum. Tarif edilemezdi. Onun üstüne uzandım ve birbirimizin gözlerinin içine derinlemesine baktık. O an ikimiz de ne yapacağımızı bilmiyorduk. Ama ağzımı yüzüne yaklaştırdım ve onu ağzından öptüm. Öpücüğe karşılık verdi. Dudaklarımız birbiriyle oynuyordu. Yaklaşık iki dakika sonra öpüşmemizi kestik ve boynunu öptüm ve yavaşça göğsüne doğru ilerledim.
At kokusu hemen burnuma geldi. Sendeki at kokusunu seviyorum. Onu ve seni de seviyorum. Bana baktı. Neden daha önce ata binmeye gittim sanıyorsun? Haylazca sırıttı. Sonra bana tuhaf bir şekilde baktı ve bana birkaç kıyafet uzattı. Onlara daha yakından baktığımda binicilik kıyafetleri giydiklerini görebiliyordum. Ama erkekler için değil, kadınlar için. Hatta iç çamaşırını da eklemişti. Bununla ne yapmalıyım? Giyin, aptal. Tekrar ata binmeye gidiyoruz. İlk başta itiraz etmek istedim ama sonra kıyafetleri giydim. Kıyafetlerin üzerimde ne kadar güzel durduğunu ve hafif de at koktuğunu fark ettim. Böylece binicilik ahırlarına doğru yola çıktık. Oraya vardığımızda at kulübelerinden birine girdik ve birbirimize sarıldık. Dudaklarımız birbirine değdi ve dili ağzıma doğru yol aldı.
İçeri girmene izin verdim. Dillerimiz savaştı ve bu harikaydı. Ben onun her yerini okşadım, o da bana aynısını yaptı. Ama sonra geri adım attı ve burada devam edemeyeceğimizi söyledi. Böylece iki atı gezintiye hazırladık ve yola çıktık. Bir ormanın içinden geçerek küçük bir açıklığa ulaştık ve burada atları bir ağaca bağladık. Sarıldık, sıcak ve derin bir şekilde öpüştük. Bütün kokular içimizi inanılmaz derecede ısıtıyordu. Elbiselerimizi çıkarıp yere serdik ve üzerine yattık. Öpüştük ve aletim hareketlendi ve çoktan öne çıkmıştı. Üvey kız kardeşimin karnına çarptı ve bu onun tarafından fark edilmedi. Yukarı kaydı ve sonra aletimi ıslak amına sokmak için geri kaydı.
Beni sürmeye başladı. Bunu yavaşça yaptı ve ben de göğüslerini yoğurdum. Çok harikaydı. Aniden kafamda bir düşünce oluştu: Üvey kız kardeşimi prezervatif olmadan beceriyordum. Hap mı kullanıyordu? Sanki üvey kız kardeşim bundan şüphelenmiş gibi şöyle dedi: Amımın her yerine boşal. Seni en derinlerimde hissetmek istiyorum. Üzerime boşal lütfen. Tohumunla beni çocuk yap. Birbirimizin gözlerine aşkla baktık. Benden çocuk mu istiyorsun? Kendi üvey kardeşinden mi? Evet! İstiyorum! Bunu o kadar kararlı bir şekilde söyledi ki, onu aşağı çekip öptüm. Daha sonra beni sürmeye devam etti. Boşalmaya yaklaşmam uzun sürmedi. "Abla," diye soludum o giderken. Yukarı ve aşağı tekrar ve tekrar ve arada sessizce üzerime oturdu ve amındaki kaslarıyla sikimi çalıştırdı.
Birazdan geliyorum, yavaş ol. Ama yavaşlamak istemedi. Devam etti ve sonra aniden üzerimden kalktı. Kafam karışmıştı. Dört ayak üstüne çıktı. Bana kızgın bir orospu gibi ver. Bana meyve suyunu ver. Yasak kardeşin suyu. Onu içimde istiyorum! Senden bir çocuk istiyorum. Bu sözlerle kendimi tutamadım ve arkanızda durdum. Köpek gibi davranıp önce girişini kokladım, sonra yaladım ve üzerine atladım. Benim horoz herhangi bir sorun olmadan onun derinliklerine nüfuz etti. Direnç hissedebiliyordum ve içeri girip çıkmaya devam ediyordum. Aniden direniş çöktü ve üvey kız kardeşim bağırdı: "O şimdi benim rahmimde ve ben de aletimi onun ıslak amına vurmaya devam ettim.
Boşalmaya yaklaştığımı fark ettiğimde, aletimi onun derinliklerine, gidebildiğim kadar derine soktum ve sonra hepsini ona aktardım. İtme üstüne itme üvey kız kardeşimin rahmine girdi. İkimiz de çok yorulmuştuk ve önce toparlanmamız gerekiyordu. Ancak artık seks ve at kokusu kokuyordu. Her şey ikimiz için de hâlâ çok erotikti. Daha sonra geri döndük, atları kutulara koyduk ve tımarladık. Sonra eve gittik ve uzun bir duş aldık. Anne-babamız orada olmadığı için karışıklığı fark etmediler. Ancak duştan çıktığımda kıyafetlerim gitmişti ve ortada sutyen, külot, tayt ve kısa bir üst vardı. Sinirlendim ve eşyaları alıp üvey kız kardeşimin yanına gittim. Bununla ne yapmalıyım? Giymek. Bence onunla harika görünüyorsun. Ama bunlar kadın kıyafetleri.
Kadın kıyafetleri giyemiyorum. Ya onu takarsın ya da anneme ve babama bana tecavüz ettiğini söylerim. Yüzümde dehşet vardı. Ama aslında bu olmadı. Bunu ikimiz de biliyoruz ama onlar bilmiyor. Ve kötü bir şekilde sırıttı. Vazgeçtim ve kıyafetlerimi giydim. Bütün kıyafetleri giydikten sonra kıyafetlerin bana çok yakıştığını kendime itiraf etmek zorunda kaldım. Hoşuma gitti. Daha sonra üvey kız kardeşimi öptüm ve bütün akşamı aynı yatakta geçirdik. Tabii bu öğleden sonra tek seferde durmadı. Ne yazık ki ertesi gün ailelerimiz geldi ve seks hayatımızı askıya almak zorunda kaldık ama bir planımız vardı. Ne zaman birimiz dışarı çıksa bunu diğerine söylerdi ve açıklıkta tekrar buluşurduk.
Dört hafta sonra kız kardeşim yanıma geldi ve şöyle dedi: Hamileyim. Buna sevindim. Ailemiz babanın kim olduğunu asla öğrenemedi. Ancak üvey kız kardeşim, kızımız ve ben kendi dairemizde yaşıyoruz. Anne ve babama onlarla ilgileneceğimi ve onlara yardım edeceğimi söyledim.