Kirli komşunun kızıyla açık havada seks
Merhaba, ben Danny, 55 yaşındayım ve 20 yılı aşkın süredir mutlu bir evliliğim var. İki çocuğumuz zaten ormanın dışında ve evden uzakta yaşıyor. Eşim Steffi ve ben ara sıra seks yapıyoruz, bu da genellikle uzun bir ilişkinin günlük yaşamının gerektirdiği bir şey. Ama asıl noktaya. Temmuz ayının sıcak bir günüydü, verandamda oturup bahçeye bakıyordum. Steffi bütün gün dışarıdaydı ve muhtemelen akşama kadar dönmedi. Çünkü ızgara zamanı gelmişti. 55 yaşındayken bahçede zaten çok şey başarmıştım. Aniden birisi çitin üzerinden bana seslendi. Komşumun güzel kızıydı. Şortumla yanına gittim ve ona nasıl yardımcı olabileceğimi sordum. Çim biçme makinesi çalışmıyor ve ona yardım edebilir miyim? Tamam dedim, şuna bir bakacağım, sonra gelirim. Yarım saat sonra yanına gittim.
Bahçe kapısından avluya girdim ve Sarah'nın yattığı şezlongun bulunduğu çimenliğe gittim. Yaklaştıkça seni güneşin altında çıplak yatarken gördüm. Kendiliğinden mesafemi korudum ama yine de merakla ona baktım. Koyu renk uzun saçlı, ince yapılı, güzel vücutlu, genç ve güzel bir kadındı. Onu dikkatle selamladım, o da bana kısaca döndü ve beni selamlamak için ayağa kalkmadan önce hafif bir elbise giydi. Gülümseyerek yanıma geldi, elimi sıktı ve derdini anlattı. Biçimli göğüslerinin üzerinde göze çarpan elbisenin içinden meme uçlarını görebiliyordum. Yalnızdı, annesi alışverişe çıkmıştı ve tek istediği çimleri biçmekti. Çim biçme makinesini kontrol ettim ve olağandışı bir şey bulamadım. Giy şunu, dedim ona. Kabloyu çekmek için eğildi. Elbisesi oldukça dar olduğu için amının arkadan parıldadığını gördüm.
Bu beni zaten tahrik etti. Henüz 21 yaşında, genç ve güzel bir şeydi. İşe yaramadı ve önemli olmayacağını söyledi. Tamam, o zaman hayır, diye yanıtladım. "O halde bu kadar," diye ekledi ve tekrar cihazın üzerine eğildi. Onun ateşli kıçına tekrar bakabilirim.
"Evet, biraz rahat edelim" dedi. Bir bira ister misin? bana sordu ve ben de evet dedim. Pantolonum hızla doldu ve bu onun gözünden kaçmadı. Kısa bir süre sonra elinde birayla geri geldi ve oturduğum şezlonga yanıma oturdu. Gölgeli bir yer olduğundan güneş üzerime vurmuyordu. Benimle bardakları tokuşturdu ve içkimizi yudumladık. Daha sonra elini yavaşça uyluğuma koydu ve hafifçe şortumun altına kaydırdı. "Bugün hava çok sıcak" dedi ve elbisesini çıkarmak için kısa bir süre ayağa kalktı.
Vay be, onun başına gelenlerin bu kadar çabuk olmasından etkilendim. Bana gülümsedi. İnce beli ve diri göğüsleri güneşte parlıyordu. Sonra tekrar güneşe uzanıp şezlongu işaret ettim. Ona yer açmak için ayağa kalktım. Şortumun içinde sertleşmemi görebiliyordunuz. Doğrudan durumuma baktı ve gülümsedi. "Kalabilirsin," dedi, "ve sırtıma biraz krem sürdün." İçinde yağ olan şişeyi bana uzattı. Biraz kışkırtıcı bir tavırla, "Belki pantolonundaki şey yeniden rahatlar," dedi. Evet, belki özür dilerim. Yağı alıp sırtını nazikçe ve hassas bir şekilde ovuşturdum. Gerçekten iyi gidiyorsun. Sarah bana döndü ve karnına da krema sürüp sürmeyeceğimi sordu. Biraz sinirli ama arkadaş canlısı bir tavırla ona başımı salladım ve ellerimin güzel vücudunun üzerinde kaymasına izin verdim.
Ayrıca göğüs ve altı! bana talimat verdi. Böylesine bir cüretkarlığa hayret ederek, sorulmayı reddettim. Okşadıkça göğüs uçlarının sertleştiğini hissettim. Sonra elimi daha da aşağıya kaydırdım ve mons pubis'inin üzerine kaydırdım. Temiz traşlıydı ve her şeyi sıkı bir şekilde şekillendirilmişti. Elimi geri çektiğimde hafifçe sıçradı. Ama elimi tuttu ve bacaklarının arasına itti. Ah evet, burası özellikle önemli! dedi. Ne kadar ıslak olduğunu hissettim ve beni doğrudan amına götürdü ve parmak ucumu soktu. Buna şimdi ihtiyacım var. nefes aldı. Sarah, bu mümkün değil. Seni uyarmak istedim ama bunu da bırakmadım. Fena değil, bir süredir beni görmeni istiyordum. bana açıkladı. Seni bahçede çalışırken görsem ıslanırdım.
Sarah devam etti. Kendimi tutamadım ve bıraktım. Penisim artık daha da şişti. Yavaş yavaş onu parmaklamaya başladım ve Sarah meme uçlarıyla oynadı. Dudaklarından yumuşak inlemeler kaçtı. Beni kendine doğru çekti ve diğer eliyle pantolonumun paçasının altından çubuğumu yakaladı. Geçici olarak onu çekiştirdi. Harika bölüm! dedi. "Ne yapabilir?" diye ekledi. Sarah parmak oyunlarımın altında sallanıyordu. "Saf zevk," diye soludu bana. Kalçalarını açtı ve artık iki parmağımı ıslak amının daha derinlerine itebiliyordum. Annen kesinlikle yakında geri dönecek. diye kekeledim. "Uzun süredir yolda," diye güvence verdi, "ve sanki senin tarafından beceriliyorum." Sarah şortumu eliyle çekti ve hemen aşağı çekti. Benim horoz şimdi yüzünün önünde hazır bekliyordu.
Mülk görünmüyordu ve güneş artık yatağın üzerinde parlıyordu. Sahra sert penisimi eline aldı, biraz öne doğru eğildi ve yavaşça emmeye başladı. Yavaşça yerleştirdi ve emdi. Kendimi farklı hissettim ve o çubuğa diliyle masaj yaptı. Bacaklarını açtı ve ne yapacağımı biliyordum. Elimi tekrar bacaklarının arasında gezdirdim, dudaklarını hissettim ve klitorisi ile oynadım. Meme uçları sertleşti, genç göğüsleri şişti ve onun seksi ıslaklığını hissettim. Dudaklarını şapırdatarak, içime yayılan sertleşme ve karıncalanma hisleri üzerinde çalıştı. Önemli değil, diye düşündüm şimdi. Beni tahrik etti, şimdi istediğini elde etmeliydi. Sarah parmağının her hareketiyle sarsılıyor ve içini çekiyordu. Onun içinde daha derin oynayabilmem için karnı ileri geri hareket ediyordu.
Penisime masaj yaptı ve emdi. Kısa bir süre sonra gömleğimi çıkardım ve onun önünde çıplak durdum. "Hıhı," diye fısıldadı zevkle, "şimdi ne olacak?" diye sordu Sarah bana. Cevap vermedim ama onu şezlongda çevirdim, böylece önümde dört ayak üzerinde diz çöktü. Elim kasıklarını arkadan ve doğrudan ıslak amına götürdü. Evet, ıslanmıştı, şimdiden uyluğundan aşağı doğru akıyordu. Eğildi ve sıkı kıçını bana doğru uzattı. Evet, devam et, sik beni, artık çok azgınım! nefes alıyor. Arkasında diz çöktüm ve sert aletimi çatlağının derinliklerine soktum ve ona doğru itmeye başladım. Sarah inledi ve başını, uzun siyah saçlarını geriye attı. Diğer elimle sıcak, sıkı göğüslerinin etrafında oynadım ve meme uçlarını nazikçe çimdikledim, bu onu daha da azgın yaptı.
Haydi, koy şunu, gerçekten derine. beni teşvik etti. Onu şezlongun üzerine ittim ve sert aletimin ona daha derin nüfuz etmesine izin verdim. Her sert hamlede ağır bir inilti çıkardı ve yüzünü buruşturdu. Jooaaahhh, çok büyük! Devam etti. Her vuruşta ritmi daha iyi yakaladım ve bundan ne kadar hoşlandığını hissettim. Onun içine soktum, karnını doldurdum, aletim onun içinde zonkluyor ve daha dolgun hale geliyor. Şimdi genç kadının içine daha da derinden giriyordum ve her defasında daha yüksek sesle inliyordu. Artık güneşte parıldayan sırtından ter akıyordu. Sonra yavaş yavaş geldim ve suyumun yakında salınmak üzere yükseldiğini hissettim. Ahhhh ne kadar hoş! Sarah inledi ve altıma doğru eğildi. Zevkle ciyakladı ve sıkı kıçını bana doğru tuttu.
Kelimenin tam anlamıyla kendini bana bastırdı ve ritmi arttırdı.
Onu daha hızlı ve daha sert bir şekilde ittim. Hemen orada olacağım! Kulağına nefes verdim ve yüküm vurulmaya hazırlandı. Siktir et, her tarafıma boşal! Derin bir nefes aldı. Onu daha da derine ittim ve içim artık dayanamayacağım bir baskı altına girdi. Her itişte Sarah yüksek sesle bağırdı ve gelene kadar her yeri titredi ve vahşi bir seğirme orgazmını doğruladı. Benim horoz onun içinde şişmeye devam etti ve ben ağır inlemelerle geldim ve tüm yüküm onun amına çarptı. Ohhhh, hmmm, evet, ne kadar harika, daha derin, daha hızlı! diye sordu ve ben hızlandım. Onu aynı güçlü ritimle tekrar becerdim ve kısa bir süre sonra Sarah ikinci kez geldi. "Harika," diye nefes aldı. Sonunda, "Bunu özlüyordum," dedi. Yavaş yavaş birbirimizi bıraktık. Penisim onun içinde zonkluyordu ve çıkardığımda meyve suyum fışkırarak bacaklarından aşağı aktı.
Ondan geri adım attım ve sos çatlaktan aktı. Sarah bir süre dizlerinin üzerinde çömelerek kaldı. Seğirmesini biraz uzatmak için onu arkadan biraz parmakladım. Sarah parmaklarını uyluklarından aşağı kaydırdı, boşalmamı sildi ve açgözlülükle parmaklarından yaladı. Ne kadar azgın küçük bir domuz diye düşündüm. Terden sırılsıklam bana döndü ve gülümsedi. Saçları darmadağınıktı ve gerginliği görebiliyordu. Çok ateşli bir sikişti. Bana nefes verdi. Giyindim ve ona veda ettim. Aniden avlunun kapısı açıldı ve annesi alışverişten döndü. Ah, ziyaret et. Beni selamladı. Evet ama tekrar ayrılmak istedim. Sarah benden çim biçme makinesini kontrol etmemi istedi. Çok yazık, Sarah sana bir şey teklif etti mi? "Evet, her şey yolunda," diye yanıtladım, sarhoş biraya gözlerimi kısarak bakarken.
Tabi ki ayakta bıraktım. İkisine de iyi günler dileyip oradan ayrıldım. Geri gelebilirsin! Sarah arkamdan seslendi ve bana göz kırptı.