Islak Ve SArışın Hatun

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Bu küçük kasaba çok yorucuydu. Burada hiçbir şey olmuyordu ve bu berbat otel odasında yalnız olmak pek de iyi bir şey değildi. Düşüncelerim büyük şehre, muhteşem kadınlara ve onların harika çişlerine doğru gidiyordu.
2203_2769_nass-und-gelb_k.jpg

Bunu düşündükçe daha azgın ve susuz hale geldim ve boğazım kurudu. Bavulumdaki kadın külotlarından bazılarını giyip tuvalete gittim, külotu ıslattım ve kızgın ateşleyicimi fışkırıncaya kadar ovuşturdum. Bu aslında sadece acil bir çözümdü ve susuzluğumu hiç gidermedi. Ben de bara gittim ve tek başıma bir bira içtim. Bu aynı zamanda çok moral bozucuydu. Sonra yerel gazeteyi gördüm ve baktım ki ilginç bir reklam vardı. Ateşli kız, busty, iç çamaşırı ve jartiyer, NS vb. NS, aradığım şey buydu. Bu yuvada gerçekten böyle bir şey olmalı mı? Odama geri döndüm ve az önce yazdığım telefon numarasını çevirdim. -Merhaba tatlım- -Reklamını az önce okudum, kendimi yalnız hissediyorum ve çişine susadım ve "altın duş" istiyorum. Sen böyle bir şey yapar mısın?- -Evet elbette canım. Hemen gelin! Adresini verdi ve otelden çok uzakta değildi. Kapıyı açtığında yaşadığı sürpriz büyüktü. Onun dolgun göğüsleri ve ince, azgın vücudu yakın arkadaşımın şişmanlamasına neden oldu. Ah, onun tarafından, sıcak suyuyla yıkanmayı ve onu içmeyi ne kadar özlemiştim. Beni çalışma odasına yönlendirdi. Duvarlar seksi iç çamaşırlarıyla süslendi ve önce işimizi hallettik. Sonra beni soydu ve ona sordum: -İşerken ve işerken külotunu açık tutabilir misin?- -Tabii ki canım. - Annesine seslendi ve burası oldukça ıslak olacağı için yatağı hazırlamasını istedi. Eskimiş külotu olup olmadığını sordum, koklayıp yalamak istedim, o da dolabını açtı. - Kendine yardım et. Hoşunuza giden bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Muhtemelen kadınların zaten giymiş olduğu külotlar için azgınsın, değil mi?- -Mmmm, evet- Bir çift pembe tanga külot buldum, şeffaf ve bol dantelli ve çok sıcak kokuyordu ve tadı vardı. Annesi sadece başını salladı ve yatağın hazır olduğunu söyledi. Şimdi Ina elbiselerini çıkardı. Alt kısmı narin dantelli, askılı, seksi siyah bir korse ve bol miktarda dantel ve naylon içeren siyah naylon külotlu çorap giyiyordu ve kasıklarını hissettim. Köşebenti güzel ve ıslaktı ve onu yalamak zorunda kaldım ve dudaklarını da yaladım. Kadınlığına güzelce dilim tutulurken, harika, hafif tuzlu ama oldukça hafif idrarından birkaç damla çıktı. Ah, ne güzel bir zevk! Beni yatağa yatırdı ve kalçalarını üzerime yaydı ve külotunu çok sıkı bir şekilde yukarı çekti, öyle ki dudaklarının arasındaki köşebent neredeyse yok oldu.
2203_3606_nass-und-gelb_k.jpg

-Ah tatlım, mecburum. Daha fazla dayanamadım ve külotunun köşebentinin ıslandığını gördüm. Şampanyasının içeri girip kiracımın üzerine fışkırması ve yavaş yavaş vücudumun her yerine daha da ilerlemesi sonsuzluk gibi geldi ve yüzüme ulaştığında ağzımı açtım. şu ana kadar dişçide olduğu gibi ve her şeyin yolunda gitmesine izin verdi. Her şeyi yutmakta zorluk çekiyordum ama sorun değildi. Ah tadı ne kadar muhteşemdi. Gerçekten mükemmel bir çişi vardı, saygılarımla! Daha da itti ve benim de saçlarım yıkandı. Ah, bu ne kadar iyi hissettirdi. Tüm vücudum zevkten titriyordu ve tamamen ıslanmış olmama rağmen yanıyormuş gibi hissediyordum. Sonra kaplıcası kurudu ve ben de onun son damlalarını yaladım. Daha iyi bir şey yok! Artık bu ıslanmış çarşafın üzerinde yatıyordum ve Parisliyi üstüme itip beni ıslak mağarasına götürdü. Korsesini ve naylon çoraplarını tamamen ıslattı ve ne kadar muhteşemdi, gerçekten harika bir şekilde sıcak ve ıslaktı. Altın ıslaklığından ıslanmış. Harika bir doruğa ulaştım ve işim bittiğinde üstümdeki lastiği çıkardı ve bana biraz daha masaj yaptı, sonra ıslanmış külotu çıkarıp ağzıma attı. -Peki, iyice em... ve emdim ve içinde hâlâ bir sürü şampanya vardı. -İstersen külotu alabilirsin.- bana teklif etti. Duştan sonra ıslak külotunu giydim ve o da bana pedlerinden birini verdi, böylece pantolonumu ıslatmayayım. Ne hizmet! -Beni arkadaşlarına tavsiye et- dedi, tekrar yanından ayrılırken. Aslında her şey çok hızlı gelişti. Karin'le daha güzeldi. Kendinizi gerçekten okşayabilir, kollarınızı ıslak bedenlere dolayabilir ve uzun süre çişin ihtişamının tadını çıkarabilirsiniz. Peki acil bir durumda ne yapmalısınız? Sonuçta harika bir ferahlatıcıydı ve Ina bunu oldukça güzel ve doğal bir şekilde yaptı, o da bir fahişeydi ve ne kadar süre oyalanamazdı. Evet, bu küçük yuvada altın rengi bir duş almanın mümkün olacağını kim düşünebilirdi - gerçekten harika, bir şekilde gerçek dışı. Ve o ıslak külotu giymek ne kadar muhteşemdi. Islak külot deneyimi uzattı. Otele döndüğümde Karin'i aradım ve az önce yaşadıklarımı anlattım - ah tatlım, çok iyi hissettirdi ama bana duş aldığın zamankiyle aynı değildi - tekrar düşündüm ve saatin otuzun üzerinde olduğunu öğrendim. İlk altın duşumu yaşadığım yıllardan bu yana, beni altın duş cennetine götüren bir deneyim ve ıslak altın özlemi beni hiç bırakmadı.