İngiltere'de sıcak seks

Meteorfall

Administrator
Yönetici
[Bir arkadaşım bana bu hikayeyi anlattı çünkü onu daha iyi yazabileceğimi düşünüyor. Bana güvence verdi: "Hikaye saf gerçektir ve eğer yalan söylersem arkamdaki klozete yıldırım düşecek!"]

1976 baharıydı ve mezuniyetimizi Londra'ya yaptığımız bir hafta sonu gezisiyle kutladık. Kraliçeyi veya Kraliyet Mücevherlerini görmek istemeyen, ancak Soho'nun gece hayatını keşfetmek isteyen on iki azgın genç adam. Otelimiz Victoria İstasyonu yakınındaki Buckingham Kapısı'ndaydı; o zamanlar hâlâ oldukça meşhur olan eğlence bölgesine çok da uzak değildi.

Akşam yemeğinden sonra üç meslektaşımla yola çıktım. Beni lider olarak seçtiler çünkü oldukça iyi İngilizce konuşan tek kişi bendim.

Barların, seks mağazalarının ve gece kulüplerinin bulunduğu dar sokaklarda dolaşan birçok gece kuşunun arasına karıştık ve kendimize biraz cesaret vermek için bir barda bira içtik. Yoldan geçen pek çok kişinin bir varış noktası varmış gibi görünüyordu ama heyecan verici şeylerin nerede bulunabileceğini gerçekten bilmiyorduk.

Biraz kafamız karışmış durumdaydık ve kendimizi gerçek taşralı ahmaklar gibi hissediyorduk ki, küçük çaplı bir dolandırıcı olan sıska bir adam yanımıza geldi ve canlı bir gösteri izlemek isteyip istemediğimizi sordu. Ama elbette biz de tam olarak bunun peşindeydik.

Bize birkaç pounda dört adet yırtık pırtık bilet sattı, yakındaki bir bodruma giden merdiveni işaret etti ve hemen çıkmak istedi. Ama merhaba, o kadar da aptal değildik. Aramızdan en büyüğü ve en güçlüsü olan Chris, çocuğu yakasından yakaladı. "Bu kadar acele etme," dedim ona, "biz oraya varıncaya kadar bize eşlik edeceksin!"

Oldukça korkmuş bir halde önümüzde yürüdü, merdivenlerin altındaki eski püskü kapıyı çaldı ve şişman, huysuz görünüşlü bir adam biletlerimizi aldıktan sonra içeri girebildik.

Kuşkonmaz tarzan rahat bir şekilde ayrıldı; muhtemelen bugün hâlâ turist kaçakçılığı yapıyor.

Fedai başparmağıyla loş bir odaya inen başka bir merdiveni işaret etti ve biz de bir yer aradık. Arkadaşlarımdan ikisi son iki sallanan sandalyeyi kaptı ama Chris ve ben ister istemez dar merdivenlerde oturmak zorunda kaldık. Odanın önünde küçük, perdeli bir sahne görülüyordu. Birkaç dakika sonra perde açıldı, loş odadaki ışık söndü, bir spot ışığı yandı ve sarışın, oldukça tombul bir kadının trençkotlu bir taburede oturduğunu gördünüz.

Spot ışığı söndü, birkaç saniye sonra tekrar açıldı ve kadın sutyeni, külotu ve pantolon askısıyla orada öylece oturuyordu. Farlar kapalı, tekrar açıldı ve bu sefer büyük sarkık göğüslerini gösterdi. Son turda orada külotsuz durdu, geniş poposunu seyirciye doğru uzattı ve büyük bir hayal gücüyle amının bir kısmını görebiliyordu.

Daha sonra perde kapandı ve odanın ışıkları tekrar açıldı. Chris bana döndü ve "Canlı gösteri, bizimle dalga geçiyor olmalılar" dedi.

“Bekleyelim ve görelim, belki daha da iyi olur” diye yanıtladım.

"Peki dinle," diye homurdandı dostum, "daha kötüsü olamaz."

Diğer meslektaşlarımız da performanstan pek memnun görünmüyordu ve daha fazla aksiyon umuyorlardı.

Koyu tenli bir kadın olan ikinci oyuncu çok daha ateşliydi ve büyük, sıkı göğüslerini, büyük, dolgun kıçını ve çok kıllı bir üçgenini yağmurluk ve iç çamaşırının altında saklıyordu.

Ne yazık ki onların “gösterileri” de aynı yorgun prensibi takip ediyordu ve üç meslektaşım, soyguncu dükkânına veda etmemiz gerektiğini düşündü. Ama bir şey beni ayakta tuttu.

“Tek başına iyi misin?” diye sordum çünkü tercümansız gitmeleri bana doğru gelmiyordu.

Chris, "Elbette, bunu başaracağız," dedi.

Ben de oturdum ve yine aynı düzeni izleyen üçüncü turu bekledim. Bu sefer sahnede oldukça uzun boylu, ince, kızıl saçlı, 30'lu yaşların ortalarında bir kadın vardı. Yüzünde küçük siyah bir maske vardı ve bu barakaya hiç uymayan belli bir zarafet yayıyordu.

Başlangıçta bir trençkot da giyiyordu ama çok daha kaliteli ve iyi kesimliydi. İpek iç çamaşırları, çorapları ve yüksek topuklu ayakkabıları da pahalı mağazalardan gelmiş gibi görünüyordu. Sutyeni açtığında, çok uzun, çıkıntılı meme uçlarına sahip iki sıkı, armut biçimli göğüs ortaya çıktı. Son pozda seyircilerin önünde bacaklarını açarak durdu, özel saçları dar bir şerit halinde kesildi.

Parmaklarını iki ya da üç kez mons pubisinin üzerinde ve dudaklarının arasında gezdirdi ve sonunda parmaklarını yalamak için ağzına götürdü. İlk kez pantolonumda bir şeyler kıpırdadı ve odadaki diğer dikizci Tom'lar da bu görüntüden memnun görünüyordu. Hatta bazıları alkışladı ve striptizci karanlığın içinde kaybolmadan önce kısa bir süre gülümsedi.

Dördüncü sayı tam bir yuhalamaydı: Minyon Çinli bir kadın bacağını gösterdi, küçük göğüslerini göstermek için kısa bir süre için ceketini açtı, simsiyah saçlarını geriye attı ve bir anda tekrar ortadan kayboldu. Yavaş yavaş bu sıkıcı “canlı şovlardan” sıkılmaya başladım ve ayrılmak için kalktım.

Aniden karanlık odadan bir figür geldi ve yanımdan geçip merdivenlerden yukarı çıkmak istedi. Hafifçe çarpıştık ve oldukça pahalı bir parfümün kokusunu aldım. Kızıl saçlıydı, neredeyse ayağıma takılıp düşüyordu ve sessizce özür diledim. Hala maskesini takıyordu ve arkasında birkaç saniye boyunca beni incelediği buz grisi bir çift gözü gördüm.

Açıkça üst sınıf aksanıyla, "Burada bu şekilde takılmak oldukça aptalca," dedi ve yoluna devam etmek istedi.

Cesaretimi nereden aldığımı bilmiyorum ama yetersiz dil becerilerimi topladım ve ona seslendim: "Belki daha iyi bir fikrin vardır...?"

Aniden durdu ve tekrar bana baktı.

Sonra yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi ve göz kamaştırıcı beyaz dişlerini gösterdi. "Güzel bir adam ve aynı zamanda da kıvrak zekalı" diye yanıtladı, aniden ellerimi tuttu ve onlara çok yakından baktı. Sonra merdivenleri çıktı ve onu takip etmemi istedi.

Merdivenlerin başında kısa bir süreliğine küçük bir pencereye tıkladı. Açıldı ve içinden bir kağıt parçası itti.

Sonra birkaç buruşuk banknot tutan nasırlı bir el belirdi. Parayı aldı, dikkatsizce cebine koydu ve biz de şişman korumanın yanından çıkışa doğru ittik. Bana göz kırptı ve ağzı geniş, dişsiz bir sırıtışla açıldı.

Dış merdivenlerde yabancı hızla yüzündeki küçük maskeyi çıkardı ve Soho Meydanı'ndan Charing Cross Yolu'na doğru yürüdük. Orada bir taksi çevirdi ve bindi.

Şimdi kendimi biraz tedirgin hissettim ve bir an kararsız bir şekilde orada durdum. Arkadaşım başını kaldırıp bana baktı ve elimi tuttu, "Hadi, ısırmayacağım" diye fısıldadı sessizce.

“Ne olmuş” diye düşündüm kendi kendime, “dünya cesurlarındır” ve içeri girdim.

Yabancı, sürücüye kısaca talimat verdi: “Bishop's Grove, Barnet ve arkasına yaslandı.

Sürücü camı kapattı ve bana cesaret verici bir şekilde baktı. “Benden korkmuyorsun, değil mi?”

Garip bir şehirde, hakkında hiçbir şey bilmediğim bir kadınla bilinmeyen bir yere doğru giderken kendimi biraz güvensiz hissediyordum, çok seksi olması ve açıkça bir macera araması dışında. Belki sabahları kafamda bir ruh satıcısının sesiyle uyanırdım ve sonra da ekibin kirli işlerini yapmak zorunda kalırdım. "Ah hayır, çok fazla berbat Edgar Wallace filmi izledin," diye güldüm kendi kendime.

Aniden kadın elini ceketinin cebine attı ve bir matara çıkardı.

"Şerefe, bu arada ben Claire," dedi derin bir nefes alarak. "Al, bu seni biraz gevşetecek," diye gülümsedi ve bana gümüş, çok güzel işlenmiş şişeyi uzattı. Pısırık gibi görünmek istemediğim için - yani hayır, oraya otur - güzel kadına kadeh kaldırdım: "Benim adım Mark" ve bir yudum aldım. Çok eski ve pahalı bir Armagnac'tı.

“Bu kadar güzel şarapları şişeden içmemek lazım çünkü buket oluşmuyor” dedim.

Kadın oldukça şaşırmış bir şekilde bana baktı ve “güzel, akıllı ve kültürlü” diye cevap verdi. Rüya gibi gülümsedi ve sıvı altından bir yudum daha aldı.

Claire yastıklara daha da gömüldü ve ceketinin altından göğüslerinin tabanını görebiliyordum. Bakışımı fark etti ve üst düğmeyi açtı. Artık sutyenin neredeyse tamamı görünüyordu ve armut biçimli göğüsleri ve çok uzun meme uçlarını hatırladım.

Uzun parmakları uyluğuma dokundu ve hödüğüm anında canlandı. Elimi ceketinin altına ve bacaklarının arasına sokmaya çalıştım ama parmaklarıma tokat attı.

"Bu kadar acele etme, bana kendinden bahset. Bu kadar iyi bir adam nasıl bu berbat striptiz kulübünde mahsur kaldı?" Ara sırasında, onun artık çok pahalı bir saat taktığını fark ettim - muhtemelen bir Patek Philippe. - bileğinde. Ona nereden geldiğimi, gece hayatına atılımımızı ve ünlü Soho'dan biraz daha fazlasını umduğumuzu anlattım.

"Yanlış ülkedesiniz, eğer aksiyonu gerçekten görmek istiyorsanız Amsterdam ya da Kopenhag'a gitmeniz gerekecek" dedi.

"Burada Londra'da genel halk için pek bir şey olmuyor, gerçekten heyecan verici gösteriler için çok iyi bağlantılara ve tavsiyelere sahip olmanız gerekiyor." Şimdi ondan, onun gibi klas bir kadının bu sıkıcı ortamda kendini nasıl üretebileceğini öğrenmek istedim." bodrum.

"İşleri halletmesi gereken bir kadına benzemiyorsun."

Claire bana çılgın hikayesini anlattı: “Kocam James, tuhaflıkları olan, zengin ve yaşlı bir asilzadedir. Ara sıra yabancı adamların önünde sürtük gibi soyunmamı ve bunun için para almamı istiyor. Daha sonra ona vücudumu spot ışığında nasıl gösterdiğimi tam olarak anlatmam gerekiyor. Bu onu azgın yapıyor ve gerçekten iyi bir gaf elde edebilmesinin tek yolu bu.

"Peki bu şekilde seninle seks yapabilir mi?" diye sordum merakla.

“Maalesef yeterince sık değil, benden sadece birkaç ayda bir bir şeyler istiyor. Gücünün çoğunu metreslere ya da hizmetçiye harcıyor."

Güzel kadına biraz üzüldüm ama o reddetti: “Bakın ben tamamen yoksul bir aileden geliyorum. Babam ve büyükbabam tüm aile servetini yarış pistlerine ve kötü yatırımlara harcadılar. Hiçbir zaman doğru dürüst bir eğitim almadım.

Artık lüks bir hayat sürüyorum, güzel bir evde yaşıyorum ve James gerçekten iyi bir koca.”

"Kaprisleri dışında," diye sırıttım. Şu huysuz İngilizler!

Claire, "Dürüst olmak gerekirse, benim de biraz teşhirci eğilimlerim var ve bazen küçük görünüşlerimden keyif alıyorum, özellikle de sadece yaşlı osuruklar değil, aynı zamanda çöplükte kaybolan birkaç genç, yakışıklı adam olduğunda" dedi Claire. devam ediyor. “Bugün öyle bir gün ki, şehvetli adamların bedenimdeki bakışları beni çok ateşledi.”

Tutkusundan gerçekten keyif alıyormuş gibi görünüyordu, kalçasını açarak paltosunun kaymasını sağladı ve biçimli bacaklarını ve külotunu iyi bir şekilde görebiliyordunuz. Yüzünde şehvetli bir ifadeyle, "Bakalım sürücü anlayacak mı?" dedi.

İhtiyatlı bir şekilde ileriye baktım ve sürücünün dikiz aynasını hafifçe çevirdiğini ve düzenli olarak arkaya hızlıca baktığını fark ettim.

Claire'e "Abartmayın, çok keskinleşirse duvara çarpabiliriz" diye fısıldadım.

Yine de bu durumu heyecan verici buldum ve pantolonumdaki şişkinlik giderek büyüyordu. Aniden aklıma bir fikir geldi ve gerçekte nereye gittiğimizi sordum.

Claire, "Eh, benim evime, başka nereye?" diye yanıtladı.

“Ve kocan…” Bilmek istedim.

"Endişelenmeyin, kendisi bu hafta sonu at yarışları için Epsom'da olacak, biz tamamen rahatsız edilmeyeceğiz," diye gülümsedi 'esir alan kişi'. Ayrıca ellerime neden bu kadar yakından baktığını da bilmek istedim. "Bu senin tuhaflığın mı?"

"Hayır, sadece bir test, eğer elleriniz bakımsız olsaydı ya da tırnaklarınız kirli olsaydı hâlâ Soho'da dolaşıyor olurdunuz" diye yanıtladı.

Yaklaşık yirmi dakika sonra taksi büyük, yaşlı ağaçların arasında duran büyük bir evin önünde durdu. Claire, Soho'da topladığı banknotların bir kısmını ceketinin cebinden çıkardı ve yolculuğun parasını ödedi.

Ayrıca cömert bir bahşiş de ekledi ve şoför şapkasını salladı: "Çok teşekkür ederim leydim ve iyi geceler." Güzel evin girişine geldiğimizde, kapı kemerinin üzerinde Latince harflerle yazılmış taş bir arma gördüm. Altında "Semper paratus" yazısı. Gülmek zorunda kaldım ve Claire bana soru sorarcasına baktı.

"Kocanız sizi ara sıra striptiz yapmaya gönderiyorsa ona başvuramazsınız."

"Latince biliyorsun," diye sordu.

"Bu 'her zaman veya her zaman hazır' anlamına geliyor" diye açıkladım ona.

Durumun mizahını anladı ve homurdandı, "Güzel, kıvrak zekalı, kültürlü ve esprili, gerçekten erkeklere karşı bir yeteneğim var" dedi eve girdiğimizde ve kendi kendine mutlu bir şekilde kıkırdadı.

Giriş salonunda paltosunu çıkarıp antika bir mobilyanın üzerine attı. Yanında büyük, neredeyse tavandan tabana bir ayna asılıydı ve bu aynada kendisine her yönden yakından bakıyordu. Şaşırdım çünkü bu ışıkta onun ne kadar yapılı bir kadın olduğunu gerçekten görebiliyordunuz.

Çok fazla yağ yok, dar bir bel, güzel şekilli kalçalar ve kalçanın hemen üzerinde iki çukurlu seksi bir kalça. Onu orada, ayakta yemeyi çok isterdim.

Claire niyetimden şüphelenmiş gibiydi ve kalçalarını sallayarak üst kata çıkan kavisli merdivenlere doğru yavaşça yürüdü. Kasıtlı olarak onun iki adımını takip ettim ve gözlerimi onun sıkı kıçından zar zor alabildim. Zirveye ulaştığında arkasını döndü, bacaklarını önümde açarak durdu ve leğen kemiğini hafifçe ileri geri hareket ettirdi.

"Peki, seni gerçekten tahrik ediyor muyum?" Poz vermeyi gerçekten seviyordu ve sutyenin altında meme uçlarının gerçekten sertleştiğini görebiliyordum.

"Önce tuvalete gideceğiz tamam mı? Duş alırken bana bakmanı istiyorum!

Geniş bir yatak odasına açılan kapıya doğru yürüdü ve benden hemen birkaç mum yakıp gece perdelerini kapatmamı istedi. Daha sonra onu lüks bir şekilde döşenmiş banyoya kadar takip ettim ve sütyenini ve külotunu çıkarmasına yardım ettim. Sadece yüksek topuklu ayakkabılar ve çoraplarla kendi ekseni etrafında bir kez döndü. Mükemmel şekilde kesilmiş vulvasını sunduğunda iki kez yutkunmak zorunda kaldım.

Artık son giysi parçaları da bir köşeye uçtu ve cam duş kabinine girdi. Ona her taraftan bakabilmem için duşun altında şehvetle dönüp duruyordu. Tabii ki çok zorlandım ve onların ateşli oyununa katılmaya karar verdim. Yavaşça tişörtümü ve pantolonumu çıkardım.

Claire şehvetle izledi ve dudaklarını yaladı.

"Sonunda bana sikini göster," diye talep etti, bir elini bacaklarının arasına itti ve diğeriyle meme uçlarını daha da fazla uyarmaya başladı. Bir ani hareketle boxerımı indirip tekmeledim. Sert penisim gururla ve yatay bir şekilde öne çıktı ve penis başım koyu kırmızı parlayana ve ucunda bir damla zevk belirene kadar ona masaj yapmaya başladım.

Claire bu görüntüden memnun görünüyordu, "hoş, sıkı bir şey. Umarım çabuk fışkıran biri değilsindir.

"Bir kadın bana birkaç numara öğretene kadar öyleydim," diye sırıttım.

Kendini uyarmaya devam ederek, "Bana bundan daha fazlasını anlat," dedi.

Ona, yaklaşık bir yıl önce birkaç kez sikişmeme izin verilen, sürekli azgın komşum hemşire Roswitha'dan bahsettim.

“O seninle hemen hemen aynı yaşta ve kremimi ona ilk kez birkaç saniye sonra enjekte ettiğimde. Bunu hiç komik bulmadı ve bana aşırı azgın bir tokmağın boşalmasını nasıl geciktirebileceğini anlattı."

"Ah, o halde yaşlı kadınlardan hoşlanıyorsun," diye gülümsedi, "buraya gel ve bana hemşireden ne öğrendiğini göster."

Duş kabinine girdim ve Claire'in vücudunun her yerini okşayıp öpmeye başladım. Çelik gibi sert organımı ve şişmiş testislerimi yakalama fırsatını yakaladı ve ardından bir süngerle vücudumu sabunlamaya başladı. Heyecandan hafifçe titredi ve elimi alıp bacaklarının arasına kaydırdı.

Buğulu gözlerle, "Şimdiden ne kadar ıslandığımı hissedebiliyor musun?" diye inledi.

İki parmağımı onun şişkin, tüysüz kedi dudaklarının arasını ve sert klitorisini ovuşturdum.

İnanılmaz derecede sıcaktı çünkü daha önce traş edilmiş bir amcığa hiç dokunmamıştım. Onun için yeterince temiz olduğumda arkasını döndü, iki eliyle fayansların üzerinde kendini destekledi, bacaklarını açarak durdu ve harika, yuvarlak kıçını kışkırtıcı bir şekilde bana doğru uzattı.

“Haydi, tüpünü arkadan açgözlü çatlağıma sok ama dikkatli ol, bu kalibreye biraz alışmam lazım.”

Arkasına yaklaştım, dizlerimi biraz büktüm ve kendi yerimi yavaşça mağarasına doğru ittim. Ben onun kabzasına kadar içine girene kadar daha da derine. Oldukça sıkı ama esnek olduğunu hissettim ve onu nazikçe ama derinden çivilemeye başladım.

Boğazından ilk inilti çıktı ve kıçını belime doğru itmeye başladı.

“Göğüslerime dokunun ve onları yoğurun, meme uçlarımı dışarı çekin, evet, evet, ah evet, evet, oh evet ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss onlarınkiler.

Kıçını giderek daha sert bir şekilde geriye itti ve ustalıkla ritmime uyum sağladı. Aniden yüksek sesle çığlık attı, "daha da sert, evet siktir et beni, boşalacağım, vay beee şimdi." Vajinal kasları şiddetle kasıldı, sikimi bir mengene gibi sıktı ve tekrar serbest bıraktı. Claire'in aralıksız inlediği ve nefes aldığı kasılmalar muhtemelen neredeyse iki dakika sürdü.

Sonunda benden ayrıldı ve hödük bir 'pat' sesiyle zevk mağarasından dışarı çıktı. “Buna ihtiyacım vardı,” dedi ve bana şefkatle sarıldı. “Dostum, haftalardır bu kadar yüklü olmamıştım.

Sikişmede gerçekten iyisin, Roswitha'dan aldığın dersler işe yaradı."

Onun amından serbest bir şekilde vücudumuza akan sıvıları hızla duruladık, önceden ısıtılmış havlularla kendimizi kuruladık ve kollarımızı birbirimize dolayarak yatak odasına gittik. Claire sırt üstü yatmamı ve hafifçe gerilen bacaklarımın arasında diz çökmemi istedi.

“O halde şimdi biraz şımartılacaksın.”

Hala tam direkte olan aletimi eline aldı ve sünnet derisini ileri geri hareket ettirdi. Sonra başını eğdi ve dilimin ucunu penisimin üst kısmını ve tüm penisimi yukarı aşağı yaladı. Aniden onun deneyimli, bilgili dudaklarını testislerimin üzerinde hissettim.

Taşaklarımı şefkatle yaladı ve önce birini, sonra diğerini ağzına emdi. Harika bir duygu, daha önce hiçbir kadın bunu bana yapmamıştı! Penisim kanla doluydu ve patlamak üzereymiş gibi görünüyordu. Sonunda penisimi ağzına aldı ve dilini ileri geri, yukarı aşağı hareket ettirdi.

Claire yavaşça yaklaştı ve 69'luların içinde yatmamızı sağlayacak şekilde döndü. "Kumumu yala" diye talep etti ve tekrar aletimi emmeye başladı.

Onun pembe ve ıslak parıldayan yarığı doğrudan yüzümün üzerindeydi ve dilimi onun sert ve sert bir şekilde çıkıntı yapan zevk düğmesinin üzerinde gezdirdim. Eşim bana düzgün yalamayı öğrettiği için kendimi güvende hissettim.

Etkinin ortaya çıkması uzun sürmedi, kedisi giderek daha da ıslak hale geldi ve dikkatlice bir, sonra iki parmağımı taşan yarığına ittim ve dilimin hızlı hareketleriyle klitoris üzerinde çalıştım. Penisimi ağzının derinliklerine soktu ve bu iyiliğime şaplak gibi sert bir darbeyle karşılık verdi. Orgazmının yakında geleceğini hissederek, iki parmağımla amını sikerken klitorisini emdim.

Claire inledi, leğen kemiği şiddetle sarsıldı ve ardından yüksek sesle zevkini haykırdı.

"Ben, ben, evet, sallıyorum, ah evet, evet, şimdi!" Nefes nefese üstüme çöktü, tüm vücudu kasılmaya başladı.

Onu yüz üstü yatırıp bir süre boynuna ve sırtına masaj yapmasını önerdim. "Sen, bu çok hoş, ama beni hiç sakinleştirmiyor," diye kıkırdadı mutlu bir şekilde, "Bu sadece beni daha da ateşlendiriyor, seni genç tokmak."

Onun güzel poposunu okşadım ve aniden aklıma şeytani bir fikir geldi. Pembe rozetini incelemek için kıçını yanaklarını ayırdım, uyluklarının arasında parlayan kedi suyuyla parmağımı nemlendirdim ve yavaşça sfinkterin üzerinde gezdirdim. Şaşkınlıkla sıçradı ama uyarımı umursamıyormuş gibi görünüyordu.

Biraz daha cesaretlenip parmağımı yavaşça kıçına soktum ve diğer elimle sakinleştirici bir şekilde sırtını okşadım. Anüsünün tamamen gevşediğini ve yumuşadığını hissettiğimde zevk sosundan birazını penisimin üzerine sürdüm ve arka girişine bastırdım. Claire başını çevirdi ve gri gözleriyle bana sevgiyle baktı.

Lütfen nazikçe, diye fısıldadı ve yüzünü tekrar yastığa gömdü.

Sert kemiklerimi yavaşça sfinkterden ittim ve onun derinliklerine nüfuz ettim. Başlangıçta ona bir kedi gibi vuramayacağınızı biliyordum ve dolguya alışması için ona biraz zaman verdim.

Sonra sessiz, dikkatli hamlelerle kıçını sikmeye başladım ve tek eliyle amını ovmaya başladığını hissettim. Ağzından yumuşak bir inilti çıktı ve nefesi tıpkı benimki gibi hızlandı. Bu sadece üçüncü anal ilişkimdi ve hiç bu kadar güzel, yuvarlak ve sert poposu olan birini sikmemiştim - çok sıcaktı!

Claire benden bir süre hareketsiz kalmamı istedi ve önümde diz çökene kadar yavaşça ilerledi. Pozisyon değiştirdim, arkasına geçtim ve onu köpek stilinde itmeye başladım.

Ayaklarımın üzerinde ve dizlerimin bükülmesi oldukça yorucuydu, özellikle de yatağın biraz yumuşak olması ve dengemi korumam gerekiyordu. Spor sahasında saatlerce antrenman yapmaktan mutluydum.

Claire'in bir eli hâlâ dudaklarının arasında ritmik bir şekilde hareket ediyordu; kadın bastırılmış hazzı tatmıştı, bitiş çizgisini zaten iki kez geçmişti! Şimdi genişleyen deliğin içine gerçekten sert ve derin bir şekilde siktim ve boşalmamı daha uzun süre tutamayacağımı fark ettim. O da bunu hissetmiş gibiydi ve beni dizginlemeden neşelendirdi:

"Evet, sen tokmak, kendini becer, sıcak spermi kıçımın derinliklerine enjekte et."

Deli bir kadın gibi amını parmakladı ve taşaklarım şiddetle kasıldı. "Şimdi anladın mı," diye soludum, "kıçının her yerine boşalacağım, seni azgın kaltak!" İnleyerek tüm yükümü derinden vurdum.

Fışkırttım, fışkırttım ve vajinal kaslarının kıçına kadar seğirdiğini hissettim; benden kısa bir süre sonra başka bir doruğa ulaştı.

Daha sonra tamamen bitkin bir halde ve nefes nefese yan yana uzandık ve ona bu ilk turdan ne kadar keyif aldığıma dair güvence verdim. Claire gülümseyerek, "Daha fazlasını istiyorsun," diye sordu.

“Tabii isterseniz sabaha kadar böyle devam ederiz” diye cevap verdim, “Hiç bu kadar güzel ve ateşli bir kadınla sikişmemiştim.”

"Sen gümüş dilli bir şeytansın," diye sırıttı, "hangi kadın böyle dalkavukluk duymaktan hoşlanmaz."

Üçüncü turun sonunda beni büyük bir duyguyla havaya uçurup taşaklarımdan son kalan seyrek spermi de alıp zevkle yuttuktan sonra sabah erkenden uykuya dalmış olmalıyım. Beni sarsarak uyandırdı ve çoktan giyinmiş olduğunu gördüm. Güzel, çiçekli ipek bir elbise, zarif ayakkabılar ve büyük mavi kenarlı beyaz bir şapka giyiyordu.

"Hey vahşi koç, gitmem lazım, kalkıp hazırlanmam lazım, 15 dakika sonra gidiyoruz."

Biraz şaşırdım ve ona soru sorarcasına baktım.