Beklenmedik bir erotik değişim Almanya'dan Gurbetciniz

Meteorfall

Administrator
Yönetici

Beklenmedik bir erotik değişim​

Beklenmedik bir erotik değişim

Sekizinci sınıftayken tam ergenlik çağında olduğumu hâlâ hatırlıyorum. Lea bu noktada sınıfımıza geldi ama ben ona çok az ilgi gösterdim. Kendimle, bedenimdeki değişikliklerle ve çevremin algısıyla yeterince ilgilendim. Sınıfımızdaki çocuklarla oldukça iyi anlaşıyordum. Bazılarıyla spora gittim, bazılarıyla da ara sıra okuldan sonra buluştum. Kızlar bana çok tuhaf geliyordu, sadece paralel sınıftan Sabine bana biraz tanıdık geliyordu çünkü hemen yanımda oturuyordu ve çocukken birlikte çok oynardık. Ama ergenliğe girdiğinde yabancılaştık. Daha sonra bazen ona baktım çünkü artık gerçek göğüsleri vardı ama bundan gergin bir konuşmadan başka bir şey çıkmadı. Dokuzuncu sınıfta işler değişmeye başladı.
Yavaş yavaş kendime daha çok güvenmeye başladım ve her şeyden önce kızlar giderek daha ilgi çekici olmaya başladı. Herkesin reşit olduğu 12. sınıfa geçelim. Çok geçmeden kendimi sürekli göğüslere ve sıkı kalçalara bakarken ve karşılaştırırken buldum. Akşamları bazen gizlice satın aldığım baştankara dergilerine bakardım (zaten bilgisayarlar vardı ama benim bilgisayarım yoktu ve akıllı telefonlar henüz mevcut değildi). Sonra sık sık aynı görüntülere tekrar tekrar mastürbasyon yapardım. Küçük göğüslerin beni daha çok tahrik ettiğini hemen fark ettim, özellikle de sivri uçları varsa. Sınıfımızdaki Lea'dan bu şekilde haberdar oldum. Bana düzenli olarak mastürbasyon yaptığım dergilerimden birindeki çıplak bir kadını hatırlattı. Benim için hâlâ oldukça yabancıydı çünkü bu bölgeye daha geçen yıl taşınmış ve okul değiştirmişti.
Evet, aslında onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Ve henüz gerçekten arkadaş bulamamıştı. O çok içine kapanıktı, oysa diğer kızların kendi grupları, kendi hiyerarşileri ve kendi iç şakaları vardı. Onu şimdi daha sık izliyordum ve arada sırada okulda Lea'yı meme dergimdeki çıplak pozlarda hayal ettiğimde ereksiyon oluyordum. Her zaman o kadar utanç vericiydi ki, pantolonundaki şişkinliği herkese göstermemek için saat dolduğunda bile uydurma bahanelerle oturmak zorunda kalıyordun. Bir keresinde sınıf öğretmenimiz Lea orada olmadığı için sohbet etmişti. Görünüşe göre beden eğitimi derslerine katılmak zorunda olmadığı için diğer kızlar tarafından dışlanmıştı. Sınıf arkadaşları onun sertifikasını satın almadı. Tamamen sağlıklı mıydı?
Önümüzdeki birkaç hafta içinde işler kızıştıktan sonra öğretmen sınıf içinde yeni bağlantılar kurmaya çalıştı. Böylece aniden Lea'yı yanımdaki boş koltuğa oturttu. Lea eşyalarını toplayıp yanıma geldi. Gerginlikten donup kaldım, bu turuncu saçlı küçük kıza o kadar aşıktım ki. Sıkıca gülümsedi, ben de bakışlarımı kaçırdım. Sonraki birkaç ay içinde bir ergenlik oyunu izledi, ama yavaş yavaş yakınlaştık ve büyük utangaçlığımı kaybettim. Bana o güzel yeşil gözleriyle baktığında kalbim hızla çarpıyordu ama kendimi kontrol etmeyi başardım ve sakin kaldım. Sonra bir gün bana dersten sonra onunla dondurma yemeye çıkmak isteyip istemediğimi sordu. Elbette dedim. Birbirimize giderek daha da yakınlaştık. Ara sıra onun evindeydim. Birlikte ödev yaptık, öğretmenler hakkında şakalaştık ya da Nintendo oynadık.
Anne ve babası sık sık iş nedeniyle uzaktaydı, bu da onun çoğu zaman yalnız olduğu anlamına geliyordu. Bir kızla görüşeceğimi aileme hiç söylemedim. Senin için okul arkadaşın Leo'ydu. Sonra yaz tatilinin ardından sonbahardaydı. Bir süredir birbirimizi görmüyorduk. Lea teneffüs sırasında bana onunla yatmak isteyip istemediğimi sordu. Ailesi orada değil ve geç saatlere kadar film izleyebiliriz. Bir misafir şezlongunuz olurdu ve orada hiçbir şey olmazdı. Aslında çok samimi bir seviyede arkadaştık. Ama yine de onu ateşli buluyordum ve evde onun narin yüzünü, güzel küçük göğüslerini, balon poposunu ve çizgili tıraşlı olduğunu hayal ettiğim amını düşünürken sık sık kendimi sarsıyordum. Ama birlikteyken azgınlığımı oldukça iyi kontrol edebildim.
Öğleden sonra ona uyku tulumu, diş fırçası ve birkaç şey daha getirdim. O gün her şey farklıydı. Sürekli kaşınıyordum ve Lea'nın benden bir beklentisi olup olmadığını merak ediyordum. Bırakın sarılmayı, öpüşmemiştik bile ama yine de tedbirli olmak için prezervatifleri yanıma almıştım. Daha önce hiç yapmamıştım. Ancak Lea buna dair hiçbir belirti vermedi. Her zamanki gibiydi. Akşam uzun bir film izleyip cips yedikten sonra yatmaya hazırlandığını söyledi. Ayağa kalkıp tekrar oturdum. Birlikte dişlerimizi de fırçalayabiliriz” dedi. Evet, sırt çantamı aldım ve onu banyoya kadar takip ettim. Benimkini tamamen unutarak dişlerini fırçalamasını hayranlıkla izledim. Hızlı el hareketleri yaparken göğüsleri ileri geri sallanıyordu.
Ah hayır! Artık azgınlaşmaya başlamıştım. Şimdi sırt çantamı önümde, kasıklarımın önünde tuttum çünkü orada bir tümsek vardı ve onu karıştırıyormuş gibi yaptım. Ne arıyorsunuz? diye sordu. Prezervatifler de yere düştü. Artık ölmek istiyordum. Eğildim ve onu aldım, sırt çantası elimden düştü. Elimde pantolonumu ve prezervatifimi dışarı çıkaran sert bir horozla orada durdum. Göründüğü gibi değil, diye ona güvence verdim. Odadan koşarak çıktım ve sessizce çocuk odasının penceresinin önüne oturdum. Ah dostum, tüm bunlar ne kadar utanç vericiydi. Artık eve mi gitsem diye düşündüm. Ama sırt çantam hâlâ banyodaydı. Sonra hiçbir şey düşünmedim ama pencerenin dışındaki sokak lambasının ışığına baktım. Sonsuzluk gibi gelen bir sürenin ardından kapı açıldı.
Işıkta Lea'nin seksi hatlarını gördüm. Kolları kalçalarındaydı. Şimdi yanıma geldi ve yanıma oturdu. Sana bakmak istemedim. Kolunu boynuma doladı ve onun yakınlığını, sıcaklığını ilk kez hissettim. Bunu unutalım! dedi. Gözlerinin içine baktım. Ve ben buna engel olamadım. Onu öptüm. Dudaklarım uzun süre onunkilerin üzerinde kaldı. Elini sırtımda gezdirdi. Dilim ağzının içine girdi, sonra onunkini hissettim. Aniden kendini benden ayırdı. Hayır, üzgünüm! dedi. Senden gerçekten çok hoşlanıyorum ama sen buna pişman olursun! Ne? Diye sordum? Güven bana… Hadi sadece uyuyalım, tamam mı? Lütfen! Ah. Aramızda çok sert bir atmosfer vardı. Böyle bir şeyi nasıl yapabildi? Yine sertleşmiştim ve iç çamaşırım tamamen zevk suyumla ıslanmıştı.
Başımı eğerek gömleğimi, kot pantolonumu ve çoraplarımı çıkardım, üzerine uyku gömleğimi giydim. Arkamı döndüğümde Lea'nın hızla bakışlarını kaçırdığını fark ettim. Bana bakıyordu. Hala sızlanıyordu. Çok özür dilerim ve sonra arkamı döndüm. Battaniyenin altından pantolonunu ve çoraplarını çıkardı; gömleğini banyoda çoktan değiştirmişti. İki saat boyunca karanlıkta tavana bakıp yaşadığım güzel ve korkunç saniyeleri düşündüm. Kalbim çiçek açtı ve hemen yeniden parçalandı. Zaten uyuyordu. Çok güzeldi. Lea bana nasıl böyle bir şey yapabilirdi? Narin dudaklar… Neden? Böylece ileri geri gitti. Çok geçmeden Lea uykusunda hareket etti ve battaniyesi yataklarımızın arasındaki çatlağın arasına düştü. Uyumaya devam etti.
Ona yardım etmek istediğim için battaniyeyi alıp ayaklarının üzerine koydum. Üzerine eğildim ve büyüleyici kokusunu alabiliyordum. Şimdi battaniyeyi bacaklarımın üstüne kadar çektim... O da neydi? Altında... Pembe külotunun altında görünüyordu... Oda karanlıktı ama ani durumdan dolayı panjurları kapatmamıştık, bu yüzden sokak lambası odayı biraz aydınlattı. Bir... bir meşe palamudu vardı. Bir meşe palamudu, bir horoz. Bir açıyla külotundan dışarı çıkan sert bir horoz. Biraz daha eğildim. Evet, taşaklarının görünmeye başladığını da görebiliyordum. Lea'nin bir siki ve bir çuvalı vardı! Sert bir horoz. Ama yaptı. Beyaz gömleğinin arasından görünen sert göğüs uçlarıyla tatlı göğüslerine baktım. Hala gözlerime inanamadım ve yaklaştım.
Artık rahminden gelen güzel kokuyu güçlü bir şekilde hissedebiliyordum. Ah dostum. Artık o kadar kapılmıştım ki. Bunu daha önce hiç görmemiştim. Daha aşağıya kasıklarına bakmak istediğimde dengemi kaybettim ve yatağımdan yatakların arasındaki boşluğa düştüm. Başım Lea'nın kalçasına düştü. Lea'yı uykusundan uyandırdı ve boğuk bir çığlık attı, yüzünü buruşturdu, doğruldu ve ağzı açık bana baktı. Ona olanları anlattım. Hala ağzı açık bana bakıyordu. Sadece ona yardım etmek istediğime yemin ederek birkaç kez özür diledim. Yüzünü ellerinin arasına alıp sessizce ağladı. Ah dostum, sonunda işi berbat ettim diye düşündüm. Bak, pişman olacaksın! Artık ağlıyordu. Lütfen, lütfen kimseye trans olduğumu söylemeyin! Dalga mı geçiyorsun?
Senin için o kadar ateşliyim ki şu anda üstüne düşebilirim! Heyecanla bağırdım. Gözlerini açtı ve şimdi yanında diz çökmüş olan bana baktı. Ama benim bir... senin bu kadar sıcak küçük bir çekme hortumunun olmasına rağmen! Onun sözünü kestim. Bu arada penisi küçülmüştü, böylece penis başı artık sünnet derisi ile örtülmüştü ve penis neredeyse tamamen külotun altında kaybolmuştu. Ama defalarca seğirmeye başladı. Yaklaştım. Sanki ağır çekimdeymiş gibi çok yavaş bir şekilde seğirdi ve ayağa kalktı. Kalçalarını okşadım. Horoz şimdi önümde duruyordu ve seğiriyordu. Kalçalarıyla havaya küçük hareketler yaptı. Ona doğru eğildim ve öpüştük. Daha sonra gömleğimi çıkardı. Pantolonumu yırttı ve kavisli hançerim dışarı fırladı. Şimdi daha da aşağıya doğru sürünerek tek eliyle toplarımı yakaladı.
Neredeyse düşüyordum çünkü iç çamaşırım hala ayağımın etrafındaydı ve özel bölgemde başka bir el hissetmemiştim. Şefkatle uzanıp beni kendine doğru çekti ve sıcak diliyle penisimin ucunu yalamaya başladı. Yüksek sesle inledim. Bu çok güzeldi. Çok sıcaktı. Karnım tam bir azgınlık duygusuyla kasılırken, şaftımdan yüzüne sıcak bir boşalma seli fışkırdı. Yüzüne ardı ardına fışkırmalar yağdı. Biraz korkmuştu. Ama sonra şaftıma masaj yaptı. Çılgınca hareketler yaptım, hâlâ seğiriyorum ve az miktarda sperm fışkırtıyorum. Daha sonra meni bulaşmış ağzıyla et kırbacımı ağzına aldı. Sertçe emdi. Şimdi dudaklarını yaladı. Ah. Şaftıma masaj yapmaya devam etti. Seğirdi. Ve yine zorlandım.
Şehvetimin, bu kadar çabuk geldiğim için duyduğum utancı nasıl bir kenara ittiğini fark ettim. Şimdi tekrar sikişmek istedim. Uzun lanet. Seni hissetmek istedim. Göğüslerine uzandı, onları çimdikledi. Hafifçe bağırdı ve başımı kucağına doğru çekti. Sert sikinden sarkan uzun bir zevk suyu ipliği vardı. Karanlık ışıkta görebildiğim kadarıyla, uzun, kıvırcık saçları gibi turuncu görünen, küçük bir üçgen şeklinde kesilmiş kasık saç bölgesini öptüm. Penisinin tabanını öptüm ve acı kadın kokusunu burnumdan derin bir şekilde içime çektim. Şimdi şaftı öptüm. Bunun üzerine seğirdi. Yüzümün önünde lanet hareketler yaptı. Zevk damlaları yüzüme düştü. Hiç sperm ya da zevk suyunu tatmamıştım. Ama çok azgındım. Kayganlaştırıcıyı parmağımla ağzıma ittim.
Harika! Tadına baktım ve tuzlu penis ucunu çoktan dudaklarıma götürmüş, dudaklarıma ve burnuma sürtmüştü. Koku yanaklarıma yayıldı ve aletini göz çukurumdan geçirdi. Şimdi itaatkar bir şekilde ağzımı açtım ve sıcak, sert horozunu ağzımın amına soktu. İçimde bir dolgunluk hissi, sert, lastiksi, azgın bir kısım. Onu ısırmamak için çok çabaladım ve dudaklarımı ona sıkıca bastırmak istedim. Sonra aniden ağzımın derinliklerine sikişti, böylece aniden öğürmek zorunda kaldım. Aletini çıkardı ve şok içinde her şeyin yolunda olup olmadığını sordu. Cevap olarak onu sırt üstü yatacak şekilde yatağa ittim ve siki üzerinde çalışmaya başladım. Yaladım, emdim ve tattım. Ayrıca onun kaba tadı olan skrotumunu, biraz gevşek, buruşuk sarkıktaki şişkin taşaklarını da yaladım.
Yüksek sesle inledi. Onun üstüne çıktım ve aletimi onunkine sürttüm. Yan tarafa doğru kaydı. Aletlerimiz çok ıslak ve kaygandı. Elimi tuttum ve ikimizin de sünnetli aletimi ve onun kesilmemiş aletini çektim. Gelmek üzereydim ama kendini çekip beni geri itti ve sonra geri döndü. Karnının üstüne yattı ve bana sıkı kıçını sundu. Onu öptüm. Onu birkaç kez yaladım. Bir an Lea'nin kıçını yalıyordum diye düşündüm. Ah, onu sikmek zorundaydım. Ona bindim ve kaygan aletimi kıç yanaklarının arasına sürttüm. Daha fazla ileri gidemem diye onları birbirine sıkıştırdı. O pes etti ve ben de becerdim. Islak, sert aletimi kıçının kıvrımından çektiğimde inledi. Ben de seni hissetmek istiyorum, çığlık attım ve aniden onu bıraktım, arkamı döndüm ve kıç çatlağımı ona gösterdim.
Sıcak vücuduyla arkamdan yanıma geldi ve yatağın üzerine diz çökerken onun sıcak aletini kıçımın yanağında hissettim. Penisi kıçımın yanakları arasına itti ve ovuşturdu. Kurumaya başlamış gibiydi, bu yüzden arkamı döndüm ve bir kez daha sulu emdim. Sonra beni geri çevirdi ve ıslak aletini tekrar oluğuma sürttü. Şimdi onu dikkatlice yanaklarının arasına dürttü. Sonra arkadan sarkan testislerime. Arkamdan çuvalımı sikti. Şimdi kıç yine çatlıyor. Ve aniden horozu kıçıma doğru itti. Çığlık attım. Ama o sadece başımı aşağı itti, böylece kıçım daha da yukarı çıktı ve ona doğru uzanan kıçıma tükürdü. Bana ne olduğunu bilmiyordum ama yeniden boşalmak üzereydim ve bunu durduramayacak kadar azgındım.
Artık yavaşça kıçıma doğru bastırıyor ve yaramaz şeyler konuşuyordu. Şimdi kıç deliğine gireceğim! Ahhhh. İnledim ve sert aletini arka mağarama doğru bastırdı. Lea, aletimi içinde hissetmeni istiyorum, dedi. İtmeye devam etti ve... ahhhhhh... o biraz içeri kaydı. Yandı. Aletine tükürdü ve parmaklarının tükürüğü şaftının etrafına yaydığını hissettim. Spermimi içine fırlatmak istiyorum, dedi artık daha ateşli. Hemen gelmeyeyim diye mastürbasyon yapmayı bıraktım ve o aslında sikini bana daha da itti. Şimdi ileri geri sallanıyordu. Sünnet derisinin kıçıma sıkıştığını ve çıplak penisinin bana doğru itildiğini hissedebiliyordum. Şimdi o çığlık atıyordu, ben de öyle. Şehvetle inledik.
Birkaç kez sert bir şekilde içime girdi ve sonra aletini o kadar sert bir şekilde bana bastırdı ki neredeyse kusacaktım ama aynı zamanda üzerime bir şehvet dalgası geldi. Penisinin içimde seğirdiğini hissettim ve içimde derin bir sıcak fışkırdı. Bir diğer. Ahhhh, ne güzel, şimdi ben de onun yatağına geldim. İkimiz de uzun süre boşalmaya devam ettik. O hala içimde kaldı, bir süre sonra penisi gevşedi. Yarı gevşek aletini çıkardı ve içimden bir sıcak sperm seli döküldü. Zaten soğuk olan sperm çuvalımdan aşağı karıncalanarak aktı. İkimiz de inledik ve birbirimizin penislerini tekrar temiz bir şekilde yaladık. Uzun süre birbirimizi böyle yaladık. Daha sonra onun masturbasyon yaptığı yatağında birbirimize sarıldık.
Orada yatarken yarı sertlerimizi birbirimize bastırırken göğüslerinin vücuduma bastırıldığını hissettim, bacaklarımın arasındaki kıç deliğimden sızan küçük bir sperm fışkırmasını fark etmeye devam ettim. Ama gerisini içimde tutmak istedim. Hatıra olarak. Onun içimdeki bir parçası olarak. Ertesi gece bunu birkaç kez daha yaptık ve bana da onun göt deliğinin bekaretini bozmama izin verildi. Ertesi gün, kıçım yanarken şehriyem o kadar kırmızı ve ağrılıydı ki, eve dönerken biraz topallamak zorunda kaldım. Kirli yüzümle kulaktan kulağa sırıttım.​