Hamile komşuyla seks randevusu
Komşuma evet dedim ve akşam 8 civarında randevuya çıktım. Kapıyı açtı, sağa sola baktı ve beni içeri itti. Bana yatak odasını gösterdi ve gitmemi söyledi. Birazdan gelecekti, tek yapması gereken küçük çocuğa memesini vermekti. Bu beni anında ısıttı ve aletim zonklamaya başladı. Sadece düşüncesi bile beni azgınlaştırdı. Yüksek topuklu ayakkabıları, siyah file çorapları ve kocaman göğüslerini zar zor içine alan siyah emzirme sutyeniyle gelmesi çok uzun sürmedi. Horozumun tam boyutuna kadar çiçek açmasını sağlayan muhteşem bir manzara. Yavaşça yanıma geldi ve meme tutucunun sağ tokasını açıp süt damlayan memesini bana uzatarak bana süt barını ikram etti. Kıçını iyice yoğurmadan kendimi gerçekten içine çektim.
Benden çekildi ve yatağa diz çöktü, onu azgın bir aygır gibi örtmem gerektiğini söyledi. Sıkı kalçaları, güçlü, çok kalın olmayan kalçaları, kısmen traş edilmiş üçgeni ve son fakat bir o kadar da önemlisi, devasa kütleleriyle aşağıya doğru bakan ve hafifçe ileri geri sallanan devasa sütlü göğüsleriyle aşırı sıcak sahneye baktım. Artık emzirme sütyeninin parçalarını çıkarmıştı ve böylece sütyen göğüs desteğine dönüştürülmüştü. Yavaşça arkadan sürünerek yaklaştım, kalçalarının iç kısımlarını sağa sola okşadım ve o da isteyerek yoluna devam etti, bacaklarını biraz daha genişleterek amının damlayan ve şişmiş iç dudaklarının yüksekliği benim sikimle aynı oldu. Pozisyonumu aldım ve kalçalarıyla ona karşı sımsıkı duran kısrağımın üzerine kuvvetle atladım.
Kalçalarına tutundum ve onu kalbimin içeriğine göre sikmeye başladım. Farklı tempolar, tecrübeli kadınların amcıklarının istediği de budur. Yavaşça ve kuvvetle rahme kadar çıkın. Her itişte sallanmaya başlayan ve beni daha da azgınlaştıran memelerine yan yan baktım. Aniden, çiftleşmenin ortasında merdiven boşluğu kapısının açıldığını duydum. Benden zorla uzaklaştı ve aletim onun amının önünde esnek bir şekilde durdu. Sessizce çığlık attı: "Aman Tanrım, kocam, hadi ama şimdi seninle ne yapacağım?" Ve sonra aklına şu fikir geldi: Giyinme dolabına saklanmalıyım, bunu da hızlıca eşyalarımı topladıktan sonra yaptım. kıyafetler. Bu arada hızla bir tişört ve etek giyip koridora doğru koştu.
Kocası aslında onun önünde duruyordu ve heyecanla ona bowlingin iptal edilip edilmediğini sordu. Hayır dedi, ayakkabılarını unuttuğunu ve hemen gideceğini söyledi. Ona baktı ve kırmızı yanaklarını ve onu düzgün bir şekilde becerdiğinde genellikle yaydığı sıcaklığı fark etti. "Burada bir sorun var" dedi eteğinin altına uzanarak. Elleri onun amının üzerine geldi ve üç parmağını onun amının içinden geçirdi. Eli eteğinin altından tekrar çıktığında elinde kedi sümüğünü gördü. Yakın zamanda sikiştiğinin ya da çok azgın olduğunun kesin bir işareti. Bu aniden onu tahrik etti ve ona doğrudan sevgilisinin şimdi nerede olduğunu sordu. Artık kaybettiğini biliyordu ve gömme dolabı işaret etti.
Onu yatağa attı, eteğini ve göğüslerini desteklemek için kullanılan emzirme sütyenini yırttı ve ondan köpek pozisyonuna geçmesini istedi. Pantolonunu yırtıp açtı ve dik ama çok daha küçük olan aletiyle kendini kadının ıslak ve şişmiş amının önünde konumlandırdı. Artık bunu bana ödeyeceksin, ceza olarak şimdi kıçını sikeceğim dedi. Onu dinlemeliyim ve şimdi köpeğine nasıl tecavüz ettiğini de görmeliyim. Kısa bir süreliğine kedinin içinden çektiği aletini poposuna çarptı, böylece yüksek sesle çığlık attı. Gelip sosunu onun kıçına bırakana kadar onu acımasızca becerdi. Daha sonra geri çekildi ve önce alaycı bir şekilde artık damızlığını becermeye devam edebileceğini söylemeden ortadan kaybolmadı. O gittikten sonra efendimiz yani ben kuyruğu ayakta soyunma odasından çıktık ve onun yanına gittik.
Orada cenin pozisyonunda yattı ve sessizce kendi kendine ağladı. Tatlı masasının üzerindeki sigarayı alıp yaktım. Bana döndüğünde, çekmesine izin verdim ve onunla sakinleştirici bir şekilde konuştum. Ben de bir konyak aldım ve birkaç bardak içtik. Ruh hali düzeldi ve çubuğumu nazikçe çekmeye başladı. Aletimin tam güce ulaşması çok uzun sürmedi ve o da sevgiyle ağzıyla masaj yaptı. Ben de boş durmadım ve onu çiftleşmeye hazırlamak için amını ovuşturdum. Suları tekrar akmaya başladığında, tekrar kısrak pozisyonunda durdu ve bana muhteşem amını binmem için teklif etti. Çubuğumu dört veya beş vuruşla tekrar kısa bir süreliğine salladım ve onun iç dudaklarına başladım ve sonra genişleyen annesinin amının içinde kayboldum.
İlk başta onu çok yavaşça becerdim ve sonra hızımı arttırdım. Bunun onun hoşuna gittiğini hissettim çünkü itmelere karşılık verdi ve inlemeye başladı ve kısa süre sonra orgazma ulaştı. Onun kedisi başımı sular altında bıraktı ve aletim zonklamaya başladı. Döllenmeyi biraz geciktirmek istedim ve annesinin amında hareketsiz kaldım. Şişmiş kedi dudakları sikimi sıkıca tuttu. Geri kalan zamanımı meme uçlarında süt damlacıkları oluşturan göğüsleriyle ilgilenerek değerlendiriyorum. Benden böyle kalmamı istedi, kıçını hareket ettirerek beni doruğa çıkarmak istedi. Ayrıca döllenmeden kaçınacağı konusunda endişelenmeme gerek olmadığını da söyledi. Artık daha da sertleşen ve nil daha da genişleyen horozum için bir teşvik.
Bunu hissetti ve yavaşça ev hanımı tarzında, zorlu ama kararlı bir şekilde sikimi sikmeye başladı. Aletimin nabzından hazır olduğumu hissetti ve devam etmeden önce birkaç saniye durakladı. Bu beni neredeyse çıldırttı, şehvetim ölçülemeyecek kadar arttı ve ondan beni bırakmasını istedim. Az önce artık tenis topu kadar sert olan toplarımla yakında ve nazikçe oynanacağını söyledi. Bir anda beni sertçe itmeye başladı. Çok uzun sürmedi ve sikim o kadar güçlü bir şekilde zonkluyordu ki, boşalmaktan kaçınamadım. Bunu fark ettiğinde, sikimi rahminin açıklığına kenetlenecek şekilde itti ve ben spermimi ona hızla pompalayana kadar durakladı.
Karnı üzerine düz bir şekilde uzandı ve benden aletimi içinde tutmamı istedi. Çocuğu sabırsızlıkla beklediğini ve eşine bir ders vermek istediğini belirtti. Erkekliğimin geri geldiğini fark ettiğimde birkaç dakika öyle yattık. Yavaşça ve nazikçe annesinin amının içine girdim ve o da kıçını bana doğru iterek karşılık verdi. Yan tarafa uzandı ve ben de onu kaşıklama pozisyonuna kadar takip ettim. Harika çünkü artık onun devasa göğüslerini sağabilir ve klitorisini de uyarabilirim. Sonuçları olmadan değil, o başka bir orgazma doğru giderken ben de onunla geldim ve büyük hamlelerle tekrar rahmine fışkırttım. Dalga azalınca arkasını döndü, başını aşağı doğru hareket ettirdi ve ağzıyla aletimi temizledi.
Daha sonra bir mendil aldı ve onu kedisinin içine bastırdı. Duvara yaslandı ve bir yastıkla leğen kemiğini kaldırdı. İstenilen bir hamileliği desteklediğinizi bilmek. Sırayla memelerini alıp harika anne sütünden payıma düşeni içtim. Giyindim ve telefonda konuşmaya karar verdik. İşim ayrıca Jena'da çalışmamı gerektiriyordu çünkü şirketimin orada da gayrimenkulü vardı. Artık bu süre boyunca işten çıkarılma nedeniyle işe gelmeyen bir çalışanın yerini almam gerekiyordu. Bu 3 aya dönüştü. Sık sık komşumu telefonla aradım ve ona Cuma günü döneceğimi ve sevişmek için buluşabileceğimizi söyledim. O da memnuniyetle kabul etti ve aynı saatte, aynı yerde olduğunu söyledi.