Alışılmadık bir sonuçla sinemaya ziyaret
Arkadaşım Alex iki hafta önce benimle girdiği iddiayı kaybetti ve benimle drama filmine gitmek zorunda kaldı. Hafta içi her zaman pazartesi günleri olduğu ve bu tür filmlerden pek hoşlanmadığı için bu sinema gezisini onun için biraz daha keyifli hale getirmeyi düşündüm. Kendimi onun için biraz seksi gösterdim: Sütyensiz beyaz ipek üst ve üzerine pembe bir ceket. Bu film için öyle olması gerekiyordu. Ayrıca saten ve siyah yüksek topuklu patentli topuklulardan yapılmış ince siyah pilili mini etek. Eteğimin altına sadece yeni aldığım minik inci tangayı giydim. Tabii ki, sinemada ikimiz için de aralarında kolçak olmayan iki kişilik rahat bir koltuk ayırtmıştım. Daha sonra onu sinemaya götürdüm. Kıyafetimle apartman kapısının önünde durduğumda elbette şaşırmıştı.
Bana hâlâ sinemaya gitmek isteyip istemediğimizi sordu. Doğal olarak! Mümkünse sinemada eteğin altındaki sırrımı ilk önce ona açmak istedim. İnsanlar sinemadaki rahat koltukta kucaklaşıp öpüşüyorlar. Alex ve ben birbirimizle öpüşürken pek fark edilmiyordu. Ama elleri bir yolculuğa çıktı ve ilk önce üst kısmın altındaki sert göğüs uçlarımı keşfetti. Beni öpmeyi bıraktı ve sanki sorarmış gibi çok tatlı bir şekilde bana baktı: Peki sutyen yok mu? Ceketimi biraz kenara ittim ve ince ipek kumaşın altındaki parmakları göğüs uçlarımı daha da sert ve dik bir şekilde büktü. Daha sonra boynumu ve kulak memelerimi yalamaya başladı. Benim için bir şeyin tıklanacağını biliyor. Karnım zonklamaya başladı ve bacaklarımı biraz araladım. Alex elini eteğimin yukarısına kaydırdı ve oradan hafifçe mons pubis'ime bastırdı.
Mmmm, bu güzeldi. Ve sonra eli çoktan eteğinin eteğinin ve altındaydı. Artık film umurumuzda değildi. İnci kayışını hissetti ve tamamen şaşırmış bir şekilde bana tekrar baktı ve ben de kulağına nefes verdim: Sonunda bunu bana yap. Sırılsıklam sırılsıklamdım ve o önce bir, sonra da üç parmağını kadınlığıma itmekte hiç sorun yaşamadı. Aman Tanrım, sinemanın her yerinde inlememek için kendimi toparlamam gerekiyordu. Ben de bacaklarımı bu şekilde açamadım. Alex'in bana ne yaptığı fark edilmemeli. Ama stilettolarımla halı kaplı zemine ağır bir şekilde yaslandım ve blazerimi ısırdım. Alex'e yardım etmedim; bunu sonraya sakladım. Bu orgazm (bu arada sinemadaki ilk orgazmım) çok güzel ve yoğundu ve Alex artık rahatlamaya ihtiyacım olduğunu hissetti ve kendimi bırakmamı sağladı.
Aslında çok yazık ama olsun. Filmi izlemeyi bitirdik ve kalktığımda Alex'in komşularının çapraz arkamızdaki rahat koltukta oturduğunu gördüm. Anna ve Thorsten. Anna da ayağa kalktı ve kot pantolonunun fermuarını çekti. Beni görünce güzel bir "İyi akşamlar" diyerek gülümsedi. Aslında onu çok iyi tanıyorduk ve akşamları sık sık birlikte otururduk. Anne kırklı yaşlarının sonlarındaydı ve Thomas ellili yaşlarının ortasındaydı. 26 yaşındaki Alex ve 22 yaşındaki ben buna ayak uyduramıyoruz. Ancak ikisiyle de çok eğlenebilirsiniz. Anna dışarı çıkarken beni kenara çekti ve sessizce ikimizin de muhtemelen aynı anda gelmiş olduğunu söyledi. Evet, Thomas'ın parmakları pantolonunun içindeyken beni ve Alex'i bir süre izleyebilirdi. Beni kıskanıyordu ve muhtemelen etek giymeyi tercih ederdi. Sonra ikisi bize kendileriyle biraz şarap içmek isteyip istemediğimizi sordu.
O kadar da geç değildi ve Alex bana daha sonra beni yiyebileceğini fısıldadı. Daha sonra biraz tazelenmek için Alex'in dairesine geri döndüm. Tabii ki yine arsızdı ve banyoda arkadan eteğimin altına uzandı ve külotumu kesinlikle havalı buldu. Ve ben hâlâ berbat durumdaydım. Neyse sonra Anne ve Thomas'ın yanına gittik, şarap içtik ve filmin anlamından bahsettik. Anne daha sonra bana ikimizin mutfakta birkaç atıştırmalık hazırlamak isteyip istemediğimizi sordu. Merhaba, her zaman biraz açım. Kaseleri cips ve fıstıkla doldurduk. Sonra Anna aniden beni kollarına aldı, çok tatlı olduğumu bulduğunu söyledi ve yanağımdan öptü. Şaşırdım ve bir öpücükle teşekkür ettim ama daha çok dudaklarına düştü.
Beni daha sıkı tuttu, gözlerimin içine baktı ve sonra dilini dudaklarımda hissettim. Aman Tanrım, ağzımı hafifçe açtım ve istediğini yapmasına izin verdim. Anna beni masanın kenarına itti. Her iki eli de eteğimin altına girdi ve parmaklarıyla neredeyse iki saat önce Alex'in bıraktığı yerden devam etti. Tabii ki Anne de inci tangamı hissetti ve incileri biraz içime itti. "Aman Tanrım... ve geldim." Kollarımı tezgahın üzerine koydum, Anna yine taş gibi sert olan göğüs uçlarım yüksekliğinde ıslak üstümü yaladı ve yüksek sesle inledim. Anne daha sonra mutfakta kendisine yardım etmesi için Thomas'ı aradı. Bir şey düşürmüş olurdu. Ve şans eseri Alex olmadan Thomas mutfağa geldi.
Beni ve Anne'i tezgahta, elleri hala eteğimin altındayken gördü ve karısı ona şöyle dedi: Bu ikisi küçük kulübümüz için harika olur ve Miriam'ın şimdi düzgün bir şekilde sikilmeye ihtiyacı var ve istiyor. Ama Alex'ten değil. Şimdi onu başından savmam gerekiyor. Lütfen onunla devam eder misin? İkisinin el değiştirmesi ve Anne'in Alex'le birlikte oturma odasında kaybolması ikinci kez aklıma geldi. Artık hiçbir şey umurumda değildi. Çok azgındım ve ateşlendim. Thomas çok hassastı, ıslak üstümü yukarı kaldırdı ve göğüslerimi yaladı. Bana prezervatif kullanıp kullanmayacağını sordu ama ben sadece hap kullandığımı ve sonunda onu benim için alması gerektiğini söyleyerek inledim. Sonra beni tezgahın üzerine kaldırdı, karnımı biraz öne çekti, aletini açığa çıkardı ve bacaklarımı açtı. Dizginleri serbest bırakmıştı, tangam bir engel değildi ve yüksek sesle çığlık attım.
Çok iri ve ateşliydi. Oturma odasından yalnızca Anna'nın "HARİKA!" diye bağırdığını duyabiliyorum. Miri'n şimdi kocam tarafından sikiliyor! Thomas sert bir şekilde ilerlemeye devam etti ve ben üçüncü kez geldim. O da içime girerken dili boğazımın derinliklerindeydi. Homurdanmaları oldukça komikti. Beni masadan kaldırdı ve 13 cm boyumla birlikte sendeleyerek oturma odasına girdim. Sperminin benden kalçalarıma doğru aktığını hissettim ve utanarak Alex'ime baktım. Ama kanepede dikkati çok dağılmıştı çünkü Anna parmakları ve ağzıyla onun sikiyle ilgilenmekle meşguldü. O da bana iri gözlerle baktı. Ama sonra birkaç kez atladı ve sperminin Anna'nın ağzının kenarından aktığını gördüm. Thomas yanıma oturdu ve bir süre sessiz kaldık.
Eteğimi okşamaya ve vicdan azabıyla yere bakmaya devam ettim. Thomas daha sonra bu gece yaşananları çok güzel ve sıcak bulduğunu, kendisinin ve Anna'nın uzun zamandır bizimle benzer bir akşam geçirmeyi planladıklarını söyledi. O kadar da kendiliğinden değil. Bunu daha iyi planlayıp bizimle tartışmaları gerekirdi. Alex daha sonra biraz utanarak şunları söyledi: İkimiz de gidebilirdik ama atmosfer o kadar hararetliydi ki, daha önce sinemada yaptıklarımızı birbirimizden haberimiz olmadan yapardık. Anna daha sonra bunu daha sık tekrarlayıp tekrarlayamayacağımızı sordu. Bunu düşünebiliriz. Ama hemen birbirimize kızmadığımıza, hala iyi komşular olduğumuza ve artık çok yakın arkadaş olduğumuza karar verdik. Sonra Anna'ya muhtemelen uygun olabileceğimiz küçük kulüple neyi kastettiğini sordum.
Daha sonra Hollanda'da 6 çiftle ikimizin de oldukça iyi uyum sağlayacağı özel, samimi toplantılardan bahsetti. Alex'in aletini tekrar parmaklarının arasına aldı. Henüz pantolonunu giymemişti ve üstümün içinden göğüslerimi yakaladı. Kahretsin, Alex yine sertleşti, meme uçlarım da öyle. Thomas bunu sakince düşünüp sana haber verebileceğimizi söyledi. Anna ve o, ister küçük kulüpte ister sadece yanınızda olsun, ikimizi de aramızda görmekten kesinlikle çok mutlu olacaklardır. Alex ve ben daha sonra büyük bir heyecanla onun yanına gittik, sadece yatağa sarıldık ve Pazar günü konuşacak çok şeyimiz vardı.